Bătăuşii de la mall care au refuzat să arate certificatul verde erau din Bucureşti. L-ar fi amenințat pe unul dintre agenți că îl vor înjunghia

Bătăuşii de la mall care au refuzat să arate certificatul verde erau din Bucureşti. L-ar fi amenințat pe unul dintre agenți că îl vor înjunghia

Imagini violente au fost suprinse vineri de un client în mallul Vivo, de la ieşirea din Cluj-Napoca. Paznicii se băteau cu două persoane care nu purtau mască de protecție.

Doi tineri din Bucureşti au făcut scandal într-un centru comercial din Cluj. Nu au vrut să poarte mască de protecție și nici să prezinte dovada că s-au vaccinat. După ce s-au bătut cu agenții de pază, au fost amendați cu 5.000, respectiv 1.000 de lei. Și paznicii sunt cercetați de polițiști.

Polițiștii vor stabili dacă agenții de pază au intervenit corect sau abuziv. IPJ Cluj a anunţat că toate persoanele implicate în scandalul de la mall sunt cercetate penal.

Administratorul firmei de securitate susține că, înainte de bătaie, tinerii l-au amenințat pe unul dintre agenți că îl vor înjunghia. Teodor Pop Pușcaș, administratorul firmei de securitate, citat de stirileprotv.ro: ”Nu s-au supus regulilor atât în ce privește portul măștii cât și în ce privește prezentarea dovezii de vaccinare sau a altei dovezi că pot să intre în magazine.

Au avut o prima discuție mai aprinsă cu acest agent de securitate, amenințându-l că vor scoate cuțitul și că îl vor înjunghia. La ieșirea din fastfood unul dintre ei l-a agresat, l-a lovit cu pumnul pe unul din agenți, pe șeful de obiectiv″.

Unul dintre scandalagii a fost amendat 5.000 lei pentru neprezentarea certificatului verde, iar celălalt cu 1.000 lei. Și ei, și paznicii sunt cercetați într-un dosar de lovire și alte violențe. 

Citeşte şi: Scandal la mall: Au refuzat să prezinte certificatul verde. S-a lăsat cu bătaie şi amenzi

Comenteaza