Video Scandal pe o stradă din Florești. Au intervenit polițiștii

Scandal pe o stradă din Florești. Au intervenit polițiștii

Polițiștii au intervenit pentru a aplana un scandal care a izbucnit, duminică după-amiază, pe o stradă din zona coloniei de romi din comuna Florești.

Potrivit polițiștilor, scandalul a izbucnit duminică, în jurul orei 14:30, în plină stradă. "Polițiștii din cadrul Secţiei 6 Rurală Florești au fost sesizați despre faptul că pe str. T. Vladimirescu, din localitatea Florești, a avut loc o stare conflictuală spontană, între un bărbat în varstă de 43 de ani, din comuna Florești, și fiul său de 25 ani. În urma discuțiilor în contradictoriu dintre cei doi, starea conflictuală a luat amploare, cei doi lovindu-se reciproc", informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

La sosirea echipajului de poliție la fața locului, persoanele care se aflau în stradă în acel moment au intrat în locuințe. Polițiștii Secției 6 Poliţie s-au sesizat din oficiu, în cauză efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal. Sâmbătă, în aceeași zonă, polițiștii au acordat amenzi de peste 40.000 de lei pentru nerespectarea restricțiilor de circulație impuse de ordonanțele militare.

"Precizăm că în zona respectivă se acționează permanent împreună cu celelalte instituții, fiind instituite filtre. Sâmbătă, 11 aprilie, în urma acțiunilor desfășurate în zona străzilor Simion Bărnuțiu, Barbu Lăutaru, T. Vladimirescu, G. Doja, M. Kogălniceanu, Colonia Nouă, Cloșca, din localitatea Florești, au fost aplicate 14 sancțiuni, în valoare de 43.000 de lei, fiind legitimate 104 persoane", a mai transmis IPJ Cluj.

Comenteaza