Scandal la o școală dintr-o comună clujeană. Un profesor este acuzat că ar fi agresat doi elevi minori și o mamă

Scandal la o școală dintr-o comună clujeană. Un profesor este acuzat că ar fi agresat doi elevi minori și o mamă
Imagine cu caracter ilustrativ | Foto: antena3

Incidentul grav a avut loc la Școala Gimnazială din Comuna Vad, județul Cluj, unde un cadru didactic este suspectat că ar fi agresat fizic doi elevi și un părinte.

Poliția municipiului Dej a fost sesizată în data de 11 aprilie, în jurul orei 07:20, printr-un apel la 112, de către părintele unui elev din Vad, referitor la faptul că un cadru didactic i-ar fi confiscat telefonul copilului și refuză să-l înapoieze.

La solicitarea părintelui, un echipaj de poliție s-a deplasat la Școala Gimnazială din Comuna Vad.

Din verificările polițiștilor rezultă că în data de 10 aprilie, în timpul orelor de curs, un elev, în vârstă de 11 ani, ar fi utilizat telefonul mobil, motiv pentru care profesorul respectiv i-a confiscat dispozitivul, cu scopul de a-l înapoia părintelui acestuia la finalul orelor.

"De asemenea, în urma activităților derulate cu ocazia deplasării echipajului la unitatea școlară a rezultat faptul că, la aceeași dată, în contextul unei stări conflictuale spontane care s-ar fi desfășurat între cadrul didactic, bărbat de 54 de ani, elevul de 11 ani, un alt elev de 12 ani și mama acestuia din urmă, ar fi rezultat vătămarea corporală a celor trei", au declarat pentru ZIUA de CLUJ, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Oamenii legii vor continua ancheta pentru a clarifica împrejurările incidentului, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul presupusei comiteri a infracțiunii de purtare abuzivă.

Comenteaza