Scandal la cuţite în Floreşti. Poliţia a aflat cine sunt actorii din rolurile principale şi le-a deschis dosare pentru vătămare corporală gravă

Scandal la cuţite în Floreşti. Poliţia a aflat cine sunt actorii din rolurile principale şi le-a deschis dosare pentru vătămare corporală gravă
| Foto: Facebook - Traiesc in Floresti - Cluj / @Adrian Rangu

În seara luni, 8 ianuarie, a fost scandal şi bătaie în Floreşti în faţa unui supermarket de pe strada Sub Cetate. A intervenit poliția, jandarmii, dar şi ambulanţa deoarece bătăuşii au scos cuţitele şi scandalul s-a lăsat inclusiv cu plăgi deschise. 

Luni seara floreştenii din zona Sub Cetate au alertat autorităţile după ce mai mulţi tineri s-au luat la bătaie în stradă şi chiar au scos cuţitele la un moment dat. Poliţia Cluj a anunţat marţi seara că au aflat cine sunt protagoniştii bătăii cu cuţite de luni şi că infractorii sunt cercetaţi pantru vătămare corporală gravă și loviri sau alte violențe.

"Având în vederea agresiunea din data de 8 ianuarie a.c., comisă în comuna Florești, polițiștii au efectuat o serie de activități investigativ-operative în cauză, ce au condus la identificarea tuturor persoanelor implicate, fiind vorba de 4 tineri cu vârste cuprinse între 19 și 20 de ani.

Mijloacele de proba administrate până în acest moment nu au putut stabili în mod cert care dintre persoanele participante a provocat starea conflictuală şi dacă acțiunea de agresiune prin folosirea unui obiect tăietor-înțepător a fost în condițiile legitimei apărări.

Astfel, în acest moment persoanele care au suferit leziuni traumatice ca urmare a tăieturilor sunt cercetate în cadrul anchetei și se verifică condițiile unei legitime apărări cu privire la persoana care a provocat aceste leziuni.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală gravă și loviri sau alte violențe", a transmis IPJ Cluj marţi seare, într-un comunicat de presă. 

Comenteaza