Scandal într-un local din Cluj: poliţist ameninţat, jandarm lovit, cinci persoane duse la audieri

Scandal într-un local din Cluj: poliţist ameninţat, jandarm lovit, cinci persoane duse la audieri

Un scandal iscat între câteva persoane, sâmbătă seara, în curtea unui restaurant de pe strada Câmpina, din Cluj-Napoca, s-a terminat la secţie. În timpul intervenţiei, un poliţist a fost ameninţat, iar un jandarm a fost lovit.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Polițiştii clujeni au intervenit pentru aplanarea unui conflict iscat între mai multe persoane, sâmbătă, 3 noiembrie, în jurul orei 23:30, în curtea unui restaurant de pe strada Câmpina.

Polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție au intervenit pentru aplanarea conflictului. Întrucât la fața locului erau mai multe persoane recalcitrante, au fost solicitate în sprijin și alte echipaje de poliție.

În urma intervenției, cinci persoane au fost imobilizate și duse la sediul poliţiei pentru audieri. Potrivit oamenilor legii, în timpul intervenţiei, un polițist ar fi fost amenințat cu acte de violență de către un bărbat de 30 de ani, iar un jandarm ar fi fost lovit de către un bărbat, de 24 de ani, ambii din Cluj-Napoca.

Documentele întocmite în acest caz a fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza