SCANDAL în plină stradă, la Câmpia Turzii! Mai mulți oameni s-au luat la bătaie / Cinci persoane, transportate la spital

SCANDAL în plină stradă, la Câmpia Turzii! Mai mulți oameni s-au luat la bătaie / Cinci persoane, transportate la spital
| Foto: TurdaNews

Un conflict violent între mai multe persoane a izbucnit în Câmpia Turzii. Mai multe persoane au necesitat transport la spital.  

Poliția municipiului Câmpia Turzii a fost sesizată, în cursul zilei de astăzi, în jurul orei 13:00, prin apel 112, despre un conflict violent izbucnit între mai multe persoane, în Piața Mihai Viteazu din municipiul Câmpia Turzii.

Totul ar fi început cu o dispută în trafic.

“La fața locului polițiștii au aplicat măsuri cu celeritate pentru aplanarea conflictului, care, din primele verificări, s-ar fi produs spontan între două grupuri de persoane. În urma evenimentului, 5 persoane adulte, implicate în conflict, ar fi suferit leziuni din cauza agresiunilor fizice. Acestea au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spital pentru mai multe investigații de specialitate”, a transmis IPJ Cluj.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care a avut loc incidentul, urmând a fi dispuse măsurile necesare. 

 

Comenteaza