SCANDAL în Florești! 20 de bărbați s-au luat la bătaie. Unul dintre ei a fost înjunghiat

SCANDAL în Florești! 20 de bărbați s-au luat la bătaie. Unul dintre ei a fost înjunghiat

Un bărbat din comuna Florești a fost arestat preventiv pentru că a înjunghiat o persoană, în cadrul unei altercații la care au participat nu mai puțin de 20 de oameni.

Polițiștii din Florești au fost sesizați, în data de 26 martie, în jurul orei 19:50, printr-un apel la 112, cu privire la un conflict izbucnit în Florești pe strada Colonia Nouă.

La fața locului, polițiștii au identificat 20 de persoane care își adresau înjurături, precum și amenințări. Unele persoane aveau asupra lor și obiecte ascuțite.

„S-a intervenit pentru dispersarea lor, iar ulterior 7 persoane au fost conduse la sediul unității de poliție.

În baza probatoriului administrat, bărbatul de 41 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind depus într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă.

În timpul stării conflictuale, acesta l-ar fi agresat cu un obiect tăietor-înțepător pe un bărbat de 35 de ani, care a fost transportat la o unitate medicală”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Bărbatul acuzat de înjunghiere a fost prezentat, luni, 27 martie, instanței, față de acesta a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Comenteaza