Scafandrii au revenit la Gherla pentru a patra zi de căutări FOTO/VIDEO

Scafandrii au revenit la Gherla pentru a patra zi de căutări FOTO/VIDEO
Pompierii dejeni şi cei voluntari din Gherla au revenit azi dimineaţă, la ora 9, pe malul Someşului Mic, la Gherla, pentru a continua căutările copilui de 6 ani dispărut duminică.

Misiunea pompierilor este mai uşoară astăzi, în a patra zi de căutări, datorită temperaturilor mai ridicate ce au topit gheaţa de pe râu. În aceste momente, cu ajutorul bărcii pneumatice, pompierii se pot deplasa pe toată suprafaţa râului, în zona în care s-a semnalat dispariţia copilului.

Tot în jurul orei 9, la faţa locului au ajuns şi doi scafandri de la Cluj-Napoca.

"Probabil l-a dus apa spre Dej. Sperăm ca Dumnezeu să poată să facă o minune să ni-l dea să îl putem înmormânta creștinește. După 4 zile de căutari văd că renunță și oamenii. Rămânem toată familia îndurerată. Mama copilului plânge și e cu sufletul întunecat, vine și ea astăzi. Nu avem ce face, rămânem cu durerea în suflet", a spus unchiul copilului dispărut.

De duminică după-masă de când copilul de 6 ani a căzut în apele înghețate ale râului Someș, pompierii dejeni au căutat trupul neînsuflețit al micuțului timp de mai bine de 20 de ore. Luni, în a doua zi de căutari, la Gherla au ajuns și scafandri de la Cluj Napoca, însă nici aceștia nu au reușit să dea de urma cadavrului. Vă reamintim, copilul se juca împreună cu câțiva vecini pe gheața formată pe râul Someșul Mic, însă aceasta s-a spart, iar minorul a căzut sub ea. Familia băiețelului este disperată și spun ei că tot ce își doresc este să îl poată înmormânta creștinește.

Citeşte şi Copil căzut în apele râului Someș. Căutările vor fi reluate mâine cu scafandri.

S-au reluat căutările băiatului dispărut, ieri, în apele Someșului.

A treia zi de căutari a copilului dispărut în apele Someșului Mic

Etichete
Comenteaza