Să vă luaţi gândul de la garsoniera de 11 mp din Cluj-Napoca! Are deja chiriaş

Să vă luaţi gândul de la garsoniera de 11 mp din Cluj-Napoca! Are deja chiriaş

Anunțul de închiriere a unei garsoniere din Cluj-Napoca a ajuns ştire naţională marți. Imobilul de 11 metri pătrați și-a găsit, totuși, un chiriaș în mai puţin de o oră de la postarea anunţului care a şi reuşit o negociere din preţul de 200 de euro pe lună. 

"Garsonieră de 11 mp, complet mobilată și utilată, centrală termică pe bloc, situată la etajul 4 din 4, cheltuieli lunare mici. Preț: 200 de euro (ușor negociabil)”, scria în anunțul postat pe pagina de Facebook a firmei de imobiliare din Cluj. 

Însoțit de mai multe fotografii din interiorul garsonierei care e de dimensiunile unui garaj micuț, anunțul a devenit viral, fiind distribuit de mii de ori. Iar comentariile au adunat o ţară întreagă la o partidă record de 24 de ore de... umor. 

„Merge dată la schimb cu un Lăstun nedeplasabil. În ăla ai mai mult loc și la o adică merge și să-l dai la Rabla”, a scris un utilizator. Un altul a întrebat dacă poate să ridice garsoniera din Easy Box, iar mesajele, mai mult sau mai puţin ironice, au curs cu zecile de mii. 

Agenția imobiliară solicita o chirie de 200 de euro pe lună. Patronul agenției imobiliare care a distribuit mesajul pe internet a intrat în direct, telefonic la o emisiune TV și a menționat că imobilul și-a găsit chiriaș, a scris click.ro

Chiriaşa va fi o domnișoară, potrivit declarațiilor celor de la agenţia imobiliară din Cluj. Anunţul nu a mai fost valabil la mai puțin de o oră de la distribuire, iar prețul a fost negociat, tânăra urmând să plătească doar 180 de euro pe lună pentru a locui în garsonieră.

Clujul este cunoscut în ţară ca fiind oraşul cu cele mai scumpe preţuri în imobiliare, fie că e vorba de cumpărarea sau vânzarea unor apartamente, fie că e vorba de chirii. Pe de altă parte, în marile oraşe ale lumii cum ar fi Tokio, Paris sau NewYork astfel de anunţuri imobiliare nu amuză şi nu şochează pe nimeni. 

Citeşte şi: O garsonieră de 11 metri pătrați din Cluj, scoasă la închiriat cu 200 de euro, a ajuns subiect de glume pe Facebook

Comenteaza