Foto S-au strâns 24.000 lei pentru o nouă sală de sport în Cluj, în urma unui Bazar de Crăciun organizat de un liceu din municipiu

An de an Liceul Waldorf Cluj-Napoca organizează un eveniment devenit tradiție, Bazarul de Crăciun, iar anul acesta toate donațiile au fost îndreptate către strângerea de fonduri pentru noua sală de sport, proiect estimat la 1.200.000 EURO, ce urmează să fie construită lângă clădirea existentă. Evenimentul de anul acesta a adunat o sumă de aproximativ 24.000 lei, potrivit unui comunicat transmis ZIUA DE CLUJ.

Evenimentul Bazarul de Crăciun a avut loc în data de 10 decembrie 2022, între orele 13.00-18.00 și a inclus diverse activități interesante și interactive precum jocuri pentru copii cu cadouri, teatru de păpuși atât în limba română cât și în limba maghiară, studio foto, târg de produse realizate de comercianți invitați și de copiii din cadrul liceului, sesiuni de prezentări pe diverse teme precum copilul la grădiniță, intrarea la școală, programe muzicale etc. Totodată, vizitatorii au avut parte și de bufet cu mâncare caldă și bunătăți preparate de părinții copiilor. Anul acesta, evenimentul s-a încheiat cu un foc de tabără și o cântare la ceas de seară a copiilor din cadrul Liceului.

Liceul Waldorf Cluj-Napoca și-a propus ca donațiile colectate prin acest eveniment să se îndrepte către proiectul Sala de Sport, un proiect ambițios cu un buget pe măsură însă foarte necesar. Datorită atractivităţii pedagogiei Waldorf, actuala clădire a Liceului a devenit neîncăpătoare. Pentru a răspunde nevoilor unui învăţământ de calitate, Liceul Waldorf Cluj-Napoca se pregăteşte de demararea construcţiei unei săli de sport moderne şi a 10 noi săli de clasă, în acest moment fiind la stadiul de anteproiect.

Seria de evenimente organizate de Liceul Waldorf Cluj-Napoca continuă luna aceasta printr-un Concert de Crăciun interpretat de corul şi instrumentiştii liceului. Concert va fi organizat în data de 22 decembrie 2022, ora 19.00, la Biserica Piaristă

Liceul Waldorf Cluj-Napoca îşi propune în 2023 organizarea mai multor evenimente şi acţiuni care să atragă fonduri pentru noua construcţie.

Comenteaza