Au răsărit noi limitatoare de viteză în Cluj-Napoca: "Ce tot limitaţi măi, doar nu conducem trotinete... Şi ăia ne depăşesc mai nou"

Au răsărit noi limitatoare de viteză în Cluj-Napoca: "Ce tot limitaţi măi, doar nu conducem trotinete... Şi ăia ne depăşesc mai nou"
| Foto: Facebook

Nervii şoferilor din Cluj-Napoca sunt mai mereu puşi la încercare. Cel mai adesea ambuteiajele din trafic sunt sursa principală a nervilor, dar pe măsură ce mai răsar limitatoare de viteză prin oraş, şoferii se tem că va fi şi mai şi. 

"Tocmai au montat limitatoare pe Plopilor Vechi în dreptul nr. 27", a postat un clujean pe portalul Info Trafic Cluj-Napoca. Sub fotografia cu proaspetele limitatoare de viteză din Cluj-Napoca, şoferii din oraş au protestat de zor. 

"Şi ne mirăm că se blochează traficul... Când este liber trebe să mergi, să nu ţii blocată coloana din spate. Ce tot limitaţi măi, doar nu conducem trotinete... Şi ăia ne depăşesc mai nou. Greu cu gândirea la unii..."
"Acolo se merge cu 20 la oră! Ce ţară de proşti!!!"
"Zonele cu astfel de limitatoare sunt cele mai poluate pentru că toată lumea frânează, toată lumea accelerează."
"Eu cred că trebe cheltuiţi nişte bani urgent dacă nu, se pierd. Altfel nu-mi pot explica banii cheltuiţi pt. prostii."
"Suntem niște proşti Limitatoare pentru? Se rup amortizoarele, se duc naibii telescoapele e destul să ai 30 km oră..."

Cineva a venit rapid cu o propunere pentru a scăpa de limitatoarele de viteză. "Am primit un pont de la cineva.. Vă spun doar cum face el nu daţi cu pietre... De fiecare dată când trecea peste un limitator claxona !!! L-am întrebat de ce face asta?? A zis că dacă aşa ar face toată lumea ca şi el, cei care stau în zonă ar face plângere pentru desfiinţarea limitatorului, lucru demonstrat la el pe stradă :)) eu numa' zâc".

Unii spun că fiind montate în apropierea unei treceri pietoni, totuşi se justifică aceste limitatoare: "Aşa mai reduceţi viteza. Unii vă credeţi la raliu."

 

Comenteaza