S-au finalizat lucrările de alimentare cu apă a unei localități din Cluj

S-au finalizat lucrările de alimentare cu apă a unei localități din Cluj
| Foto: Facebook.com/cjcluj

 Consiliul Județean Cluj și Compania de Apă „Someș” S.A. au finalizat lucrările de extindere a rețelei de alimentare cu apă potabilă, în sistem centralizat, a satului Chiriș din comuna Geaca.

„Ne bucurăm că am reușit să finalizăm execuția acestei lucrări de investiții mai devreme decât era prevăzut, conform contractului. Din acest moment locuitorii Chirișului se pot bucura de o apă potabilă de cea mai bună calitate, furnizată în regim continuu”, a precizat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Conform reprezentanților forului județean, lucrările de extindere a rețelei de apă în satul Chiriș au constat în realizarea unei conducte de transport pe o lungime de 2,7 km și a unei rețele de distribuție de circa 4,5 km.

Valoarea totală a investiției a fost de 980.730 lei, banii fiind asigurați din Fondul de Întreținere, Înlocuire, Dezvoltare constituit de Consiliul Județean Cluj și Compania de Apă Someș în vederea derulării acelor proiecte edilitare locale care nu au fost cuprinse până în acest moment în programele majore de investiții atrase de la Uniunea Europeană.

Comenteaza