S-a stins o legendă! A murit Nea Sandu, un suflet al CFR Cluj

S-a stins o legendă! A murit Nea Sandu, un suflet al CFR Cluj

Alexandru Matei, cunoscut cu afecțiune ca "Nea Sandu" sau "Ferguson", cel mai longeviv oficial al clubului de fotbal CFR Cluj, s-a stins din viață.

Pe parcursul carierei sale în fotbal, Alexandru Matei a îndeplinit diverse roluri în club, de la jucător și conducător până la antrenor.

Cu o loialitate neclintită față de CFR Cluj, Nea Sandu și-a dedicat întreaga viață clubului, aducându-i un aport semnificativ și marcând istoria echipei.

Clubul CFR 1907 Cluj a exprimat profundul regret și tristețea pentru pierderea lui Nea Sandu, evidențiind contribuția sa neprețuită la succesul echipei și legăturile strânse pe care le-a creat cu întreaga familie CFRistă.

Mesajul clubului a subliniat că, indiferent de rolul pe care l-a avut în club, Nea Sandu a acționat cu devotament și pasiune, aducându-le suporterilor numeroase momente memorabile.

Cu cuvinte de profundă recunoștință și respect, clubul a subliniat că Alexandru Matei va rămâne întotdeauna în inimile și amintirile celor care i-au cunoscut pasiunea și dăruirea pentru fotbal și pentru CFR Cluj.

Comenteaza