Breaking news Foto S-a deschis centrul de testare COVID de la Aeroportul Cluj. Cine se poate testa și care sunt prețurile

În incinta Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj și-a început activitatea un centru de testare pentru depistarea infecției cu virusul Sars-Cov2, amplasat în zona publică a Terminalului Plecări.

Potrivit reprezentanților aeroportului clujean, tipurile de teste efectuate sunt de tip RT-PCR -Standard, RT- PCR Plus, RT-PCR Non-invaziv și test rapid antigen. Pentru testele de tip RT - PCR rezultatele se primesc a doua zi, iar pentru testele rapide antigen timpul de așteptare pentru rezultate este de 15 minute.

Rezultatele testelor sunt transmise în format electronic atât în limba română cât și în limba engleză. Centrul de testare din incinta aeroportului este deschis între orele 09:00 și 20:00. Totodată, nu este nevoie de programare prealabilă.

Centrul de testare de la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (AIAIC) este accesibil oricui dorește, indiferent dacă este pasager sau nu. 

Prețuri:

• Test RT-PCR COVID-19 DIN SALIVĂ - 450 Lei

• Test RT-PCR PLUS pentru depistarea diferențiată a virusului COVID-19 și INFLUENZA A/B (Virusul Gripal A/B) - 380 Lei

• Test RT-PCR COVID-19 - 350 Lei

• Test RAPID ANTIGEN DIN SPUTĂ (saliva adunată de la nivelul oro-faringian) - 150 Lei

Comenteaza