RUPE-ŢI PERMISUL: Parcare sau pistă de biciclete? Un clujean, sătul de nesimţirea şoferilor

RUPE-ŢI PERMISUL: Parcare sau pistă de biciclete? Un clujean, sătul de nesimţirea şoferilor
S-a săturat să vadă pistele de biciclete transformate în parcări şi a decis să tragă un semnal de alarmă în faţa autorităţilor. Un clujean, indignat de modul în care şoferii clujeni aleg să parcheze, vrea să ştie când va fi utilizabilă pista în scopul în care a fost realizată.

Clujeanul, sătul de nesimţirea din trafic, cere lămuriri Primăriei pentru modul în care sunt utilizate noile piste de biciclete din oraş. În loc să fie folosite în scopul în care au fost create, acestea devin zi de zi parcări pentru şoferii indisciplinaţi.

"Vă trimit poze cu maşini parcate pe "pista" de biciclete de pe strada Oltului. Vă rog să îmi spuneţi când pista va deveni circulabilă (acum e parcare) şi când va fi legată de cea de pe strada Dorobanţilor", a scris bărbatul pe site-ul domnuleprimar.ro. Până la publicarea materialului, primăria nu a oferit un răspuns oficial pentru această sesizare.

Pistele de biciclete blocate de maşinile parcate au devenit deja în municipiul Cluj-Napoca, iar zeci de şoferi parchează astfel în fiecare zi.

Dacă ai surprins şi tu un şofer cu tupeu, care a parcat neregulamentar, trimite-ne imaginile pe adresa de email redactie@ziuadecj.ro sau printr-un mesaj pe pagina noastră de Facebook.

 

Comenteaza