Românul care susține că a stat de vorbă cu atacatorul de la berlin

Românul care susține că a stat de vorbă cu atacatorul de la berlin
Bărbatul spune că fost abordat pe o autostradă din Franţa de autorul atentatului de la Berlin, tunisianul Anis Amri.

Un şofer român de camion susţine că a fost abordat pe o autostradă din Franţa de autorul atentatului de la Berlin, tunisianul Anis Amri, care l-a întrebat cum putea ajunge la Lyon, după comiterea atacului, relatează presa spaniolă.

Potrivit Mediafax, românul Alexandru G., în vârstă de 37 de ani, a fost abordat de un individ, miercuri 21 decembrie, într-o zonă de servicii situată pe Autostrada A20 din Franţa, între localităţile Limoges şi Brive-la-Gaillarde.

Individul, care se deplasa cu un alt vehicul, l-a întrebat pe şoferul român, miercuri în jurul orei 22.45, cum poate intra pe autostrada care duce spre Lyon, relatează cotidianul spaniol El Mundo.

Românul este convins că bărbatul pe care l-a dirijat spre Lyon era islamistul tunisian Anis Amri, care fugise din Germania după comiterea unui atac cu camion pe 19 decembrie la un târg de Crăciun din Berlin, un atentat soldat cu 12 morţi şi 50 de răniţi revendicat de reţeaua Stat Islamic.

Şoferul român a petrecut 10 minute cu presupusul terorist, încercând să îi explice cum putea ajunge la Lyon. Şi-a dat seama abia după întâlnire că bărbatul probabil era teroristul pentru care se oferea o recompensă de 100.000 de euro.

 

Comenteaza