Românii şi drogurile: Şi-a umplut solarul de legume cu o cultură de... CANNABIS

Românii şi drogurile: Şi-a umplut solarul de legume cu o cultură de... CANNABIS

Românii devin tot mai inventivi când e vorba de cultivat sau traficat droguri. O persoană a fost reţinută pentru 24 de ore şi va ajunge în arest preventiv după ce a cultivat în solarul de legume o considerabilă cultură de cannabis. 

O persoană a fost reţinută, marţi, pentru 24 de ore şi va fi prezentată instanţei cu propunerea de arestare preventivă după ce a înfiinţat pe raza judeţului Satu Mare o cultură de canabis, transmite Agerpres.

„În cauză s-a reţinut faptul că inculpatul a înfiinţat, pe raza judeţului Satu Mare, o cultură de canabis, drogurile ce urmau a fi obţinute fiind destinate comercializării.

La data de 21 septembrie, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Satu Mare împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO Satu Mare au efectuat o percheziţie domiciliară, în urma căreia a fost identificată cultura de canabis, formată din 22 de plante – 130 de kilograme de masă verde, înfiinţată într-un solar de legume”, arată un comunicat de presă al DIICOT.

Potrivit sursei citate, inculpatul urmează să fie prezentat miercuri Tribunalului Satu Mare cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Medieşu Aurit şi al unui criminalist din cadrul IPJ Satu Mare.

Comenteaza