România va deschide noi puncte de trecere a frontierei cu Ucraina

România va deschide noi puncte de trecere a frontierei cu Ucraina

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat astăzi că Guvernul va discuta vineri despre aglomeraţiile din vămi și a afirmat că urmează să fie deschise noi puncte de trecere a frontierei cu Ucraina.

Potrivit ministrului Bode, premierul a convocat pentru vineri o şedinţă la care vor participa şi cei de la Inspectoratul de Frontieră, pentru discuţii privind reducerea timpilor de aşteptare la frontiera cu Ucraina şi Republica Moldova şi pe de altă parte despre prezentarea unei proiecţii în timp privind deschiderea de noi puncte de frontieră. 

”Dacă ne referim la frontiera cu Ucraina, există în acest moment posibilitatea deschiderii a patru puncte de trecere a frontierei, pe rutier, şi două pe feroviar. Unele pot fi deschise într-un timp relativ scurt, depinde doar de anumite lucrări (...) unele durează, pentru echiparea cu echipamente. Eu cred că mâine, Guvernul va anunţa o proiecţie în ceea ce priveşte deschiderea de noi puncte de trecere a frontierei cu Ucraina”, a spus Lucian Bode, conform News.ro

 

Comenteaza