Rockeri patrioţi. Scorpions a cerut cinci limuzine germane identice PLUS Câte bilete s-au vândut până acum

Rockeri patrioţi. Scorpions a cerut cinci limuzine germane identice PLUS Câte bilete s-au vândut până acum
Trupa germană Scorpions le-a solicitat organizatorilor concertului de la Cluj un adevărat parc auto.

Care orice trupă care se respectă, Scorpions a venit cu mai multe pretenţii la organizatorii concertului de la Cluj. De la prosoape prespălate în camere, la maşinile cu care urmează să se deplaseze pe durata vizitei în România. 

Klaus Meine, Rudolf Schenker, Matthias Jabs, James Kottak şi Pawel Maciwoda vor avea fiecare câte un apartament de cinci stele la City Plaza, inclusiv apartamentul prezidenţial. Atenţie! Rockerii au cerut ca în minibarul din cameră să aibă şi bere românească. Klaus Meine ar putea veni la Cluj cu soţia sa (foto).

În total, la Cluj vor veni 21 de oameni, plus 12 tehnicieni care vor ajunge mai devreme pentru a face pregătirile de concert. Concertul din 8 octombrie va dura cel puţin 90 de minute.

Organizatorii au propus mai multe restaurante pentru mesele artiştilor, precizând specificul fiecăruia, iar acum aşteaptă decizia celor de la Scorpions. 

Scena va fi instalată în imediata apropiere a peluzei a doua, cea dinspre Someş. Este cea mai mare scenă din România: pe ea s-a desfăşurat ultima ediţie a "Cerbului de Aur". Organizatorii vor folosi cu un car TV HD, iar imaginile vor fi difuzate live pe ecranele stadionului şi pe încă două ecrane ce urmează să fie amplasate în stânga şi în dreapta scenei. Echipamentele folosite pentru acest concert depăşesc 2 milioane de euro.

Pe toată durata vizitei la Cluj, membrii Scorpions au cerut să li se pună la dispoziţie cinci limuzine identice. Au precizat că acestea trebuie să fie Mercedes, Audi sau BMW. Organizatorii intenţionează să le închirieze maşini Audi, fie Q7 (foto), fie A8.

Potrivit surselor ziuadecj.ro, până la această oră s-au vândut aproximativ 30.000 de bilete la concert. Organizatorii speră să vândă toate tichetele până la ora spectacolului.

Comenteaza