Riscă ani grei de puşcărie pentru un lănţişor de aur

Riscă ani grei de puşcărie pentru un lănţişor de aur
Un tânăr de 18 ani, din Floreşti, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile pentru tâlhărie. Bărbatul a ameninţat cu un cuţit un bătrân imobilizat la pat, smulgându-i acestuia de la gât un lănţişor de aur.

"În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că suspectul, în data de 16.08.2013, ar fi pătruns prin escaladare într-o casă din localitatea Floreşti şi, sub ameninţarea unui cuţit, ar fi sustras prin smulgere de la un bărbat în vârstă un lănţişor din metal galben, în valoare de 800 lei. Suspectul, având faţa acoperită de o eşarfă, a exercitat ameninţări cu un cuţit asupra victimei care era pe pat şi care se afla în imposibilitatea de a se deplasa cu uşurinţă", se arată într-un comunicat remis presei de către IPJ Cluj.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar Judecătoria Cluj-Napoca a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Prejudiciul a fost recuperat de poliţişti, lănţişorul sustras fiind restituit proprietarului.

Reporterii Realitatea TV Cluj au surprins la începutul lunii august un jaf în plină zi la Cluj-Napoca. O femeie a rămas fără lănţişorul de aur, după ce un hoţ i l-a smuls de la gât. Femeia se pregătea să intre în scara blocului când un bărbat s-a apropiat de ea pentru a o întreba cât este ceasul.

Comenteaza