Revistă dedicată turismului din Cluj, lansată astăzi

Revistă dedicată turismului din Cluj, lansată astăzi
O revistă de turism dedicată Clujului, folosită pentru a promova judeţul şi editată de o asociaţie de profil, a fost lansată în această dimineaţă.

Revista este editată de opt ani de asociaţia Force Turism, iar fiecare ediţie este dedicată unui judeţ. După opt ani, astăzi este rândul judeţului Cluj, iar preşedintele asociaţiei, Beatrice Chiriac, spune că revista va fi utilă şi Consiliului Judeţean, având în vedere că o serie de exemplare vor rămâne la instituţie, pentru protocol, iar altele vor fi distribuite prin intermediul Ministerului Afacerilor Externe şi al Ministerului Turismului.

"E un proiect unicat pe piaţa de promovare a României, ca amploare", spune Chiriac, adăugând că revista nu e un proiect politic, "chiar suntem nişte oameni sufletişti într-un ONG, indiferent cine e în acel moment la putere din punct de vedere politic".

Revista prezintă, între altele, şi Muzeul de Istorie a Transilvaniei, închis de trei ani, şi care va mai sta închis încă pe-atât.

La conferinţa de presă de astăzi, de lansare a revistei, asociaţia a adus la Cluj ziarişti şi tur-operatori de la Bucureşti.

Etichete
Comenteaza