Restaurantul Taverna Racilor a luat foc și s-a făcut praf. „Pescobar” abia a deschis unul similar și la Cluj

Restaurantul Taverna Racilor a luat foc și s-a făcut praf. „Pescobar” abia a deschis unul similar și la Cluj
| Foto: Facebook.com/TavernaRacilor

Pompierii au intervenit sâmbătă dimineaţă pentru stingerea unui incendiu puternic izbucnit la acoperişul restaurantului „Taverna Racilor” din Snagov, care îi aparține lui Paul Nicolau, cunoscut drept „Pescobar”. 

Conform reprezentantului ISU, a existat „o ardere puternică”, fiind afectată o suprafaţă de peste 500 de metri pătraţi, incendiul fiind amplificat de structura din lemn a clădirii.

„S-a acționat de la înălţime folosind autoscara”, a precizat Daniel Vasile, care a adăugat că există în continuare o degajare foarte mare de fum li se mai văd focare, pompierii continuând să acționeze, întrucât este necesară verificarea fiecărei încăperi.

Reprezentantul ISU București - Ilfov a precizat că nu sunt persoane rănite şi că nu mai sunt necesare resurse suplimentare de intervenţie, relatează hotnews.ro.

„Pescobar” a reacționat pe TikTok, sâmbătă dimineață, spunând că „a ars din temelii toată locația” și că există doar pagube materiale: „Asta este, a luat foc, se face la loc, viața merge îaninte”.

În luna septembrie, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a anunțat că a închis pentru o perioadă de la 6 luni la un an restaurantul Taverna Racilor din Herăstrău, după ce a găsit nereguli și au aplicat amenzi la toate controalele pe care le-au făcut pe parcursul verii. ANPC, care a făcut acest anunț, a publicat imagini cu scoici putrede, somon mucegăit și instrumente mâncate de rugină în bucătăria localului. Restaurantul nu avea nici autorizație de la primărie, spunea ANPC.

Amintim, Taverna Racilor Cluj s-a deschis la începutul lunii decembrie, pe fosta locație Casa Dacilor, din Iulius Mall.

Comenteaza