Reduceri și bilete gratis pentru zboruri de la Cluj, de Valentine's Day

Reduceri și bilete gratis pentru zboruri de la Cluj, de Valentine's Day
Compania moldoveană HiSky va opera de la Cluj o cursă estivală către Maroc | Foto: Transilvania Spotters

HiSky anunță o zi exclusivă de reduceri dedicate pasagerilor care intenționează să călătorească către destinațiile internaționale operate de compania aeriană.

„În cadrul promoției, va fi aplicată o reducere de 20 de euro din valoarea fiecărui bilet, cu condiția rezervării unei călătorii pentru două persoane, în aceeași dată, către aceeași destinație. Astfel, pentru o călătorie dus-întors un cuplu va beneficia de o reducere de 80 de euro la prețul biletelor. Oferta este valabilă timp de doar 24 de ore, în ziua de marți, 14 februarie 2023, iar biletele pot fi utilizate pentru călătorii în sezonul de primăvară, în perioada 15 februarie – 31 mai 2023.

În plus față de reducerile anunțate, aceeași ocazie a Zilei Îndrăgostiților, operatorul aerian va desfășura pe pagina oficială a companiei de pe o rețea de socializare și un concurs, în urma căruia vor fi oferite bilete de avion gratuite.

Compania aeriană operează zboruri regulate directe către Dublin (Irlanda) și către Lisabona (Portugalia), ultima fiind o destinație operată în premieră pe Aeroportul Internațional Cluj. 

Comenteaza