Record istoric: 248.518

Record istoric: 248.518
ziuadecj.ro a reuşit un record de trafic în septembrie. Peste 248.000 de persoane s-au informat măcar o dată de pe website-ul de ştiri quality din Cluj.

ziuadecj.ro a fost citit în luna septembrie de 248.518 de ulitizatori de internet, potrivit platformei trafic.ro, ceea ce reprezintă un record absolut pentru website-ul de ştiri generaliste. Google Analytics indică un rezultat chiar mai bun, 249.622 de vizitatori unici. Cel mai bun scor înregistrat până acum de ziuadecj.ro era 230.335 de unici şi data din octombrie 2013.

Publicul a apreciat campaniile „Cartierul meu" şi „Rupe-ţi permisul!", pornite de ziuadecj.ro. De asemenea, a reacţionat pozitiv la articolele de politică şi administraţie, la cele pe teme sociale, de sănătate, sport şi cultură publicate pe cel mai cunoscut website de ştiri quality din Cluj-Napoca.

În urma rezultatului din septembrie, ziuadecj.ro urcă în clasamentul website-urilor de ştiri generaliste din Cluj pe locul doi, ca număr de utilizatori, după citynews.ro (cu menţiunea că liderul nu se adresează doar publicului din Cluj). În această ierarhie, stiridecluj.ro coboară o poziţie.

„Este firesc ca publicul să ne ia ca un reper, odată ce luna aceasta cotidianul ZIUA de CLUJ împlineşte 10 ani de la prima sa apariţie. Avem longevitate, dar, cel mai important, avem ştiri pe toate gusturile. Nu ne-am nişat pe accidente rutiere sau pe bârfe, nu ne lăudăm că am inventat presa, ci avem un singur obiectiv: să aflăm ce se întâmplă în Cluj şi să îi spunem cititorului nostru cât mai rapid şi mai corect. Le mulţumesc celor care ne-au citit, îi invit să rămână în continuare alături de noi, dar le mulţumesc şi tinerilor mei colegi, care s-au străduit, şi rezultatele de trafic spun că au reuşit, să creeze un produs media valoros", a declarat Ionel Lespuc, project managerul ziuadecj.ro.

ziuadecj.ro face parte din trustul media care mai cuprinde REALITATEA TV Cluj, REALITATEA FM Cluj şi cotidianul ZIUA de CLUJ.

Clasamentul la vârf, septembrie 2014

1. citynews.ro.......266.410 vizitatori unici
2. ziuadecj.ro.......248.518
3. stiridecluj.ro......232.188
4. bzc.ro...............206.813

Sursa:trafic.ro

Comenteaza