Rechinul ucigaş din Hurgada, văzut în larg cu câteva minute înainte de atac/ Salvamarii, amuzaţi de avertismentul unei fetiţe: "E un delfin"

Rechinul ucigaş din Hurgada, văzut în larg cu câteva minute înainte de atac/ Salvamarii, amuzaţi de avertismentul unei fetiţe: "E un delfin"
| Foto: East2West

Apar noi detalii cutremurătoare în cazul celor două femei ucise de rechin în Egipt, într-o stațiune din zona Hurgada, dintre care o româncă.

Un turist român, martor la teribila scenă în care femeia din Austria a fost atacată de un rechis, a povestit ce a văzut.
 
Femeia înota singură în stânga pontonului de la hotelul Tropitel, în stațiunea Sahl Hasheesh. Bărbatul spune că salvamarii din zonă au fost atenționați de o fată, chiar înainte de atac, că în apă se află un rechin.

"Au fost atenționați salvamarii, această fetiță care plângea în hohote și cred că este marcată pe viață, spunea că i-a zis „Shark, shark, it is a shark”, iar răspunsul a fost „Nooo, it is a dolphin”. Ori nu trebuie să fii mare expert ca să știi că există o diferență foarte mare între aripioara dorsală a unui delfin și cea a unui rechin", a spus românul, potrivit stirileprotv.ro.

De asemenea, se pare că rechinul ucigaş ar fi fost văzut în larg cu 15 minute înainte de dublul atac, iar cei care l-au zărit i-ar fi informat pe salvamari, dar aceştia ar fi râs spunând că nu există rechini în Sahl Hasheesh

"Vorbitori de limba engleză care stăteau la debarcader au văzut un rechin cu 15 minute înainte de atac și au avertizat salvamarii. Dar au râs de ei, spunând că nu există rechini în Sahl Hasheesh și nu au fost niciodată", a spus un turist rus, conform The Sun.

După atacul femeii din Austria, la o distanţă de circa 600 m, în acel golf, a fost găsit trupul neînsufleţit al unei turiste din România, la rândul ei victima unui rechin.

Comenteaza