Razie la taximetriştii de la Aeroportul Cluj. Amenzi de peste 4.000 lei

Razie la taximetriştii de la Aeroportul Cluj. Amenzi de peste 4.000 lei
Mai mulţi taximetrişti care staţionau la Aeroportul Internaţional Avram Iancu din Cluj-Napoca au fost amendaţi de poliţişti.

Poliţiştii locali, în colaborare cu cei din cadrul Serviciului Control trafic rutier și Poliția Transporturi au desfăşurat în această săptămână o acţiune de verificare a respectării prevederilor legale privind activitatea de taximetrie în incinta Aeroportului Internaţional „Avram Iancu" și în imediata vecinătate.

În urma controalelor, au fost descoperite următoarele nereguli: lipsa atestatelor profesionale; lipsa asigurării de bunuri și persoane; autorizații taxi nevizate;opriri/staționări neregulamentare.

Au fost încheiate 11 procese-verbale de constatare a contravenţiilor, în valoare de 4.480 lei, în conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 109/2010 - aprobarea Regulamentului-cadru pentru organizarea şi executarea serviciului de transport public local în regim de taxi şi ale O.U.G. nr. 195/2002 cu modificările şi completările ulterioare - regimul circulației pe drumurile publice, fiind ridicate 2 autovehicule oprite/staționate neregulamentar.

 

 

Comenteaza