Razie în trafic la Cluj. Sute de şoferi amendaţi. Unii au rămas fără permis

Razie în trafic la Cluj. Sute de şoferi amendaţi. Unii au rămas fără permis
| Foto: Arhiva

Poliţiştii clujeni au desfășurat, la sfârşitul săptămânii trecute, o acțiune pentru prevenirea și reducerea accidentelor de circulație pe drumurile din judeţ.

Potrivit IPJ Cluj, în perioada 25 - 27 ianuarie, poliţiştii clujeni au aplicat peste 100 de sancţiuni şoferilor aflaţi în trafic pe drumurile din judeţ şi au reţinut 15 permise de conducere.

Astfel, în zilele menţionate, la Cluj-Napoca, polițiștii rutieri au acționat în zona străzilor Republicii, Horea, Calea Florești, Calea Mănăștur, Calea Turzii, B-dul 1 Decembrie 1918, precum și în zona piețelor Gării, Unirii și Avram Iancu. Au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale, majoritatea pentru încălcări ale regimului rutier. De asemenea, au fost reținute 2 permise de conducere.

De asemenea, în Câmpia Turzii şi Luna, poliţiştii rutieri au aplicat 24 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut 2 permise de conducere. Dintre sancţiuni,18 au fost acordate pentru nerespectarea vitezei legale, una pentru conducere sub influenţa alcoolului, iar alte 5 pentru alte abateri.

La Dej, poliţiştii au fost aplicat 43 de sancţiuni contravenţionale, 31 dintre acestea pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 3 pentru depăşire neregulamentară, 1 pentru neacordare prioritate, iar 8 pentru diverse alte abateri de la regimul rutier. Au fost reţinute, în vederea suspendării dreptului de a conduce pe o perioadă determinată, 5 permise de conducere, 3 dintre acestea pentru depăşire neregulamentară.

Poliţiştii din Gherla au aplicat 26 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 6  pentru depăşirea vitezei legale și efectuarea de depășiri neregulamentare. De asemenea, 6 şoferi au rămas fără permise de conducere.

 

Comenteaza