Razie în trafic la Cluj. În vizor, bicicliști și trotinetiștii

Razie în trafic la Cluj. În vizor, bicicliști și trotinetiștii

Polițiștii au desfășurat, joi după-amiază, o serie de controale în trafic pe raza municipiului Cluj-Napoca în vederea creșterii gradului de disciplină rutieră și a prevenirii accidentelor rutiere.

”Polițiștii Biroului Rutier, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca continuă acțiunile în vederea creșterii gradului de disciplină rutieră și a prevenirii victimizării prin producerea accidentelor rutiere”, informează IPJ Cluj. 

De asemenea, se acordă o atenție deosebită cunoașterii și respectării legislației rutiere de către persoanele care conduc biciclete/trotinete pe drumurile publice. 

Astfel, la data de 27 august a.c., în intervalul 17.00-19.00, polițiștii au verificat peste 110 autovehicule, fiind totodată legitimate circa 150 de persoane.

În intervalul în care au acționat, polițiștii au constatat 4 infracțiuni rutiere, iar în urma abaterilor de la normele rutiere au fost aplicate 72 de sancțiuni contravenționale. 

Totodată, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 8 permise de conducere.

Comenteaza