Razie-fulger în stații și autobuze. Câte amenzi s-au dat

Razie-fulger în stații și autobuze. Câte amenzi s-au dat

Polițiștii au acționat, joi, la Cluj, pentru a verifica respectarea măsurilor de combatere a răspândirii COVID-19.

Astfel, joi dimineață, în intervalul orar 07.00-08.30, poliţiştii municipiului Cluj-Napoca au acţionat în sistem integrat, împreună cu poliţiştii locali din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, verificând respectarea normelor de protecţie individuală în mijloacele de transport în comun şi în staţiile acestora.

În cadrul acţiunii, au fost verificate 248 de persoane, 88 dintre acestea fiind sancţionate contravenţional conform Legii 55/2020.

Tot joi dimineață, în intervalul orar 07.15-08.15, poliţiştii din Florești au verificat 25 de mijloace de transport în comun. În urma abaterilor constatate, 5 călători au fost sancţionaţi contravenţional conform Legii 55/2020, pentru nepurtarea măştii de protecţie.

Pe de altă parte, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Baciu au acţionat în intervalul orar 11:00-13:00, fiind verificate restaurante, unităţi alimentare, mijloace de transport în comun şi terase situate în zona de competenţă.

Abaterile constatate au impus sancţionarea contravenţională a 11 persoane, pentru nepurarea măstii de protecţie sau purtarea acesteia necorespunzător.

În Apahida au fost verificate pieţe, unităţi alimentare, restaurante şi terase, dar şi mijloace de transport în comun de pe raza comunei, fiind legitimate 47 de persoane.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 12 sancţiuni contravenţionale conform Legii 55/2020.

Comenteaza