Razie de seară la Cluj-Napoca în localuri și autobuze. Câte amenzi s-au dat

Razie de seară la Cluj-Napoca în localuri și autobuze. Câte amenzi s-au dat

Polițiștii au acționat marți seara la Cluj-Napoca în vederea prevenirii și combaterii răspândirii noului coronavirus, precum și pentru reducerea la minim a riscului rutier în municipiu.

Poliţiştii și jandarmii clujeni au acţionat pe raza municipiului în scopul menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, combaterii infracţiunilor săvârşite în segmentul stradal, precum și pentru reducerea la minim a riscului rutier şi impunerea respectării măsurilor instituite pentru prevenirea răspândirii virusului Covid-19.

Acţiunea s-a desfăşurat în două etape, în intervalul orar 19.00-21.00, respectiv 23.00-01.00, forţele implicate legitimând 244 de persoane şi verificând 25 de operatori economici. Totodată, au fost oprite pentru control 117 mijloace de transport şi autovehicule.

Neregulile constatate au impus aplicarea unui număr de 81 de sancţiuni contravenţionale. Au fost aplicate 38 de sancţiuni contravenţionale în conformitate cu OUG 195/2002R pentru nerespectarea normelor de circulaţie rutieră, fiind reținut un permis de conducere şi retrase 3 certificate de înmatriculare.

De asemenea, au fost aplicate 39 de sancţiuni contravenţionale conform Legii 55/2020 şi 4 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Comenteaza