Razie de amploare în Cluj. Ce nereguli au descoperit poliţiştii VIDEO

Razie de amploare în Cluj. Ce nereguli au descoperit poliţiştii VIDEO
Poliţiştii clujeni au efectuat joi dimineaţa, cu efective mărite, o amplă acţiune de prevenire şi combatere a faptelor antisociale de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Astfel, peste 20 de poliţişti de investigaţii criminale şi ordine publică, împreună cu un echipaj al poliţiei rutiere şi 35 de jandarmi au acţionat pentru prevenirea şi combaterea faptelor de comerț ilicit, a infracţiunilor stradale, precum şi a riscului rutier. Ei au acţionat cu precădere pe străzile Argeş, Croitorilor, Constanţa, Ploieşti şi în Piaţa Mihai Viteazul.

În cadrul acţiunii poliţiştii de ordine publică au legitimat 59 de persoane, dintre care nouă au fost conduse la secţia de poliţie. De asemenea, au fost verificaţi 32 de producători agricoli şi controlate 28 de autovehicule.

La rândul lor, agenţii rutieri au acţionat pentru fluidizarea traficului în zonă şi prevenirea producerii de accidente de circulaţie.

"Neregulile depistate au impus aplicarea a 20 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 2.000 de lei. Cele mai numeroase au fost la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva activităţilor de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite", a precizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj.

Totodată, s-a dispus confiscarea a circa 150 kilograme de produse agroalimentare, deţinute în vederea comercializării fără îndeplinirea prevederilor legale, în valoare de peste 1.200 de lei.

Comenteaza