Razie anti-COVID în magazine și autobuze. Peste 250 de amenzi într-o singură zi

Razie anti-COVID în magazine și autobuze. Peste 250 de amenzi într-o singură zi

Peste 400 de forțe au acționat ieri, în județul Cluj, pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire și limitare a infectării cu virusul Covid-19.

Au fost organizate acțiuni punctuale, în sistem integrat, fiind verificate zonele aglomerate, centrele și societățile comerciale, dar și mijloacele de transport persoane.

În cadrul acțiunilor de control au fost verificate 130 de societăți comerciale/operatori economici, 230 de mijloace de transport persoane și legitimate peste 1000 de persoane.

În total, pentru nerespectarea măsurilor de protecție, în contextul Legii 55/2020, au fost aplicate 223 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 39.250 de lei.

De asemenea, controale au fost și în Florești, unde polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești, alături de polițiști locali și jandarmi au legitimat peste 75 de persoane și au verificat 18 societăți comerciale.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 40 de sancțiuni contravenționale la Legea 55/2020 și alte 2 pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

 

Comenteaza