News alert Video Răzbunare după divorţ în cazul exploziei de pe Fântânele? Bărbatul, reținut pentru 24 ore

Răzbunare după divorţ în cazul exploziei de pe Fântânele? Bărbatul, reținut pentru 24 ore

Poliţiştii au deschis un dosar penal privind comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere în cazul exploziei, de marţi seara, de pe strada Fântânele. Un bărbat a fost dus la audieri. 

UPDATE: Bărbatul a fost reținut 24 de ore de catre politisti pentru comiterea infractiunii de distrugere prin incendiere, fapta prevazuta de Codul penal.

———————-

UPDATE: Surse judiciare au declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul suspectat de producerea exploziei era divorţat şi se afla în proces de partaj.

„Din primele informaţii reiese că fosta soţie a bărbatului care ar fi provocat explozia ar fi divorţat de acesta, iar cei doi se aflau în proces de partaj. Marţi dimineaţa, femeia s-ar fi prezentat cu un executor judecătoresc pentru a-l evacua din apartament. Se pare că bărbatul ar fi vrut să se răzbune pentru a nu-şi lăsa fosta soţie să beneficieze de apartament”, au spus sursele citate.

---------------------------------

"Cu privire la incendiul de aseară, de pe strada Fântânele, din Cluj-Napoca, facem următoarele precizări: În cauză a fost înregistrat un dosar penal privind comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere. Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost depistat de puţin timp de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca.

Cel în cauză, un bărbat de 61 de ani, din Cluj-Napoca, a fost depistat pe strada Dorobanților. Acesta a fost condus la sediul Secției 5 Poliţie pentru audieri şi pentru luarea măsurilor care se impun", au transmis reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Cluj. 

O explozie a avut loc, marți seara, într-un apartament situat la parterul unui bloc de pe strada Fântânele din Cluj-Napoca. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

“Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj a fost anunțat, la ora 22:17, despre producerea unei explozii într-un apartament de patru camere, situat la parterul unui bloc de locuinţe de pe str. Fântânele. Se pare că nu a fost o explozie puternică, având în vedere faptul că nu au fost sparte geamurile locuinţei, ci au fost doar crăpate.

Explozia a fost urmată de mai multe focare mici de incendiu și de degajarea unui fum dens ce a inundat în totalitate apartamentul. Au fost cuprinse de flăcări mai multe obiecte de mobilier din două camere ale apartamentului. Pompierii au intervenit cu două autospeciale pentru stins incendii și cu un echipaj SMURD, iar flăcările au fost stinse în timp scurt de către pompieri sosiţi de urgență la faţa locului. 

Din fericire, nu sunt persoane rănite. Nu a fost necesare a fi luate măsuri de evacuare pentru toţi locatarii blocului, având în vedere faptul că scara de bloc nu a fost inundată de fum, s-au autoevacuat doar persoanele din apartamentele învecinate cu cel afectat”, transmitea, marţi seara, ISU Cluj. 

Comenteaza