Breaking news Video Răsturnare de situație în cazul incendiului de pe strada Horea. Femeia de 70 de ani, ucisă de propria fiică!

Răsturnare de situație în cazul incendiului de pe strada Horea. Femeia de 70 de ani, ucisă de propria fiică!
| Foto: turnulsfatului.ro

Ancheta a scos la iveală detalii înfiorătoare în cazul femeii de 70 de ani, care a fost găsită arsă în apartament de pompieri. Bătrâna ar fi fost ucisă de fiica sa, care a incendiat locuința ca să șteargă urmele.

Alarma a fost dată azi-noapte, puțin după ora 3, chiar de fiica femeii de 70 de ani, care a sunat la 112 să anunțe incendiul. Pompierii au reușit să limiteze extinderea flăcărilor, dar nu au mai putut face nimic pentru bătrână.

Trupul a fost transportat la IML, pentru necropsie. Expertiza medico-legală a scos la iveală faptul că femeia a murit, după ce a fost lovită cu un obiect contondent în cap. Între timp, s-a stabilit că incendiul din locuință a fost pus intenționat.

Ancheta a dus către fiica bătrânei, o femeie de aproximativ 50 de ani, cu probleme psihice. Se pare că victima, fostă asistentă medicală, a preferat să o îngrijească acasă, decât să o interneze într-o instituție de specialitate. 

Potrivit unor surse din anchetă, suspecta a fost internată și urmează să i se facă o expertiză psihiatrică. Dacă se va stabili că a avut discernământ când și-a ucis mama și a incendiat apartamentul acesteia, riscă să stea mulți ani după gratii. 

 

Comenteaza