Rareș Bogdan, mesaj pentru poliţişti: "NU transformaţi uniforma în salopeta de partid! PSD va pleca, voi veţi rămâne"

Rareș Bogdan, mesaj pentru poliţişti: "NU transformaţi uniforma în salopeta de partid! PSD va pleca, voi veţi rămâne"

Realizatorul emisiunii Jocuri de Putere, de la Realitatea TV, Rareș Bogdan, transmite un mesaj tranşant Poliţiei Române după scandalul maşinii cu numere de înmatriculare antiPSD.

"Constat în fiecare zi cu mâhnire că pur şi simplu o bună parte dintre poliţişti nu îşi înţeleg menirea şi refuză să priceapă că nu sunt nici stăpâni, nici zei şi nici activişti umanitari neremuneraţi. Nu ne fac un hatâr prin faptul că îşi fac treaba pentru care lună de lună îşi iau un salariu. Acesta este obligaţia lor, nu fac ceva pentru care nu sunt plătiţi tot de “boul” de contribuabil român. #inadmisibil #rusine Unii au încă mentalitate de miliţieni şi mi se pare extrem de grav că sunt foarte tineri. NU transformaţi o uniformă respectabilă în salopeta de partid! PSD va pleca, voi veţi rămâne", a scris Rareş Bogdan pe Facebook.

Răzvan Ştefănescu, posesorul autoturismului cu numărul M...E PSD, a fost oprit de un echipaj de poliţie luni dimineaţa care i-a suspendat permisul şi i-a ridicat plăcuţele de înmatriculare, deşi Ambasada Suediei a precizat că acestea sunt valide în toate ţările UE. Şoferul acuză abuzuri. Ambasada Suediei în România a insistat ulterior, într-o postare pe Facebook, că plăcuţele de înmatriculare personalizate, emise de Agenţia suedeză de Transport, sunt valide în toate ţările UE, ca urmare a informaţiilor că acestea nu ar fi legale.

Poliţia, despre maşina M...PSD:"În momentul în care a intrat în ţară îndeplinea condiţiile"

Poliţia Rutieră anunţă că maşina cu plăcuţe M...PSD a fost oprită de patru ori în trafic de Poliţie, începând cu data de 17 iulie, atunci când a intrat în ţară pe la Vama Nădlac, dar abia acum autorităţile au avut toate răspunsurile din partea autorităţilor suedeze.

Potrivit Polţiei Rutiere, maşina a fost oprită în trafic în ultimele două săptămâni pe raza a trei judeţe Hunedoara, Dolj, Olt şi apoi în Capitală.

"În momentul în care a intrat în ţară (n.r.: 17 iulie 2018) îndeplinea condiţiile.Ulterior, verificările le-am făcut noi. Este o situaţie inedită", a declarat şef director adjunct al Direcţiei Rutiere din Cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, Marian Badea.

Poliţiştii spun că nu au luat măsuri împotriva şoferului care avea maşina înmatriculată în Suedia, aşteptând clarificări de la autorităţile suedeze. Primul răspuns a venit în data de 20 iulie, după care a urmat un schimb de informaţii.

Brigada Rutieră transmite că a fost întocmit dosar penal pe numele lui Răzvan Ştefănescu, românul care conduce maşina M...E PSD, pe motiv că automobilul nu are drept de circulaţie în ţară cu acele plăcuţe, iar Biroul Interpol Stockholm a anunţat că numerele sunt valabile doar pe teritoriul Suediei.

Pe de altă parte, românul, care a rămas luni fără permis şi plăcuţe, susţine că a mai fost oprit de patru ori de Poliţie, dar a fost lăsat să plece fără probleme. Omul cataloghează gestul ca fiind hărţuire.

Comenteaza