Răpire şi sechestrare în toiul nopţii, la Cluj. Agresorii au ajuns pe mâna poliţiei

Răpire şi sechestrare în toiul nopţii, la Cluj. Agresorii au ajuns pe mâna poliţiei
| Foto: Arhiva

Poliţiştii clujeni au reţinut trei bărbați bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni, printre care răpire şi sechestrare de persoane.

Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, din comunele Căianu și Teaca, județele Cluj și Bistrița Năsăud, s-ar fi deplasat, la data de 6 noiembrie 2018, pe timpul nopții, și ar fi pătruns fără drept în locuința unui bărbat, din comuna Pălatca.

Potrivit oamenilor legii, cei în cauză ar fi amenințat cu acte de violență și ar fi agresat o femeie, în vârstă de 31 de ani, și un bărbat, în vârstă de 61, cetățean belgian.

Ulterior, cei trei bărbaţi ar fi luat-o pe femeie și pe o minoră în vârstă de 5 ani (soția și fiica unuia dintre agresori) și le-ar fi transportat în localitatea Apahida, unde le-ar fi ținut împotriva voinței acestora. Polițiștii au stabilit locația în care au fost duse, au intervenit și au reușit să le elibereze.

Cei trei bărbaţi au fost reținuţi pentru 24 de ore, aceștia fiind cercetați pentru comiterea infracțiunilor violare de domiciliu, lipsire de libertate, violență în familie, lovire sau alte violențe și amenințare. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

 

Comenteaza