Rănit de gheaţa căzută de pe remorca unui şofer din Cluj. Omul şi-a văzut de drum, fără să ştie că a produs un accident

Rănit de gheaţa căzută de pe remorca unui şofer din Cluj. Omul şi-a văzut de drum, fără să ştie că a produs un accident
| Foto: https://masterautoglass.ro/ - Fotografie cu caracter generic

Un șofer din judeţul Cluj a rănit un tânăr cu o bucată de gheaţă care a căzut de pe prelata remorcii pe o maşină care circula pe sensul opus.

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost rănit, după ce mai multe bucăți de gheață s-au desprins de pe un camion în mișcare. Evenimentul a avut loc ieri, 13 noiembrie, în jurul orei 8:20.

„Luni, 13 noiembrie, pe drumul naţional 1 H, în localitatea sălăjeană Hereclean, un bărbat de 54 de ani, din comuna Ciucea, judeţul Cluj, în timp ce conducea, pe direcţia Vârşolţ – Hereclean, un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară cu semiremorcă, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, nu ar fi curăţat de gheaţă prelata semiremorcii, o bucată de gheaţă s-ar fi desprins de pe prelată, ar fi căzut şi ar fi spart parbrizul unui autoturism, condus regulamentar, din sensul opus de circulaţie, de un bărbat de 33 de ani, din comuna Ip, judeţul Sălaj.

În urma evenimentului rutier, un tânăr de 21 de ani, pasager în autoturism, a suferit leziuni uşoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital", se arată într-o informarea de presă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Potrivit sursei citate, după producerea evenimentului rutier, conducătorul ansamblului de vehicule şi-a continuat deplasarea, fiind identificat ulterior pe raza judeţului Maramureş.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier, a transmis graiulsalajului.ro

loading...
Comenteaza