Răfuială în Parcul Central. Distanțarea socială, o glumă bună

Răfuială în Parcul Central. Distanțarea socială, o glumă bună

Mai multe persoane de etnie romă s-au încăierat sâmbătă în plin centrul Clujului, patru dintre ele fiind duse la secția de poliție.   

O bătaie generală între două grupuri de persoane a avut loc sâmbătă în Parcul Central Simion Bărnuțiu din Cluj-Napoca. Patru persoane dintre cele participante au fost duse la secție și amendate.

„În jurul orei 19:30, poliţiştii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați de catre poliţiştii locali din cadrul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca despre producerea unei stări conflictuale între mai multe persoane, în Parcul Central”, precizează reprezentanţii Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Cluj. 

La faţa locului s-au deplasat şi au intervenit poliţişti din cadrul Secţiei 1 - Serviciul pentru Acţiuni Speciale şi Jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean.

„Pentru clarificarea aspectelor care au condus la incidentul in cauza, au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Cluj-Napoca patru persoane. Acestea au fost sancţionate contravenţional, conform Legii 61/1991, cu amenzi în valoare de 3.000 de lei”, precizează IPJ.

Comenteaza