Putin, operat sau nu? Președintele rus a apărut astăzi la summitul OTSC

Putin, operat sau nu? Președintele rus a apărut astăzi la summitul OTSC
| Foto: captura video

În timp ce în presa cita surse de la Kremlin, potrivit cărora liderul Rusiei se luptă cu un cancer şi ar fi fost internat și operat, Vladimir Putin a apărut luni la summitul OTSC.

Cotidianul italian Il Tempo anunța că Putin ar fi fost internat și supus unei operații de urgență, în noaptea de duminică spre luni, președintele suferind de o formă gravă de cancer, dar, surpriză, liderul de la Moscova și-a făcut public apariția la summitul Organizaţiei Tratatului de Securitate Colectivă (OTSC).

În cadrul declarațiilor de la începutul conferinței televizate, Vladimir Putin a spus că Rusia nu are nicio problemă cu Finlanda și Suedia, dar că extinderea infrastructurii militare pe teritoriul lor va cere o reacție din partea Moscovei, în contextul în care țările nordice se apropie de aderarea la NATO, potrivit Reuters.

''Care va fi acest răspuns - vom vedea (mai întâi) ce ameninţări sunt create pentru noi'', a explicat el mai departe.

''Sunt create probleme fără absolut niciun motiv. Trebuie să reacţionăm corespunzător'', a mai spus Putin, care consideră că extinderea NATO este folosită de SUA într-un mod ''agresiv'' pentru a agrava o situaţie de securitate globală deja dificilă.

loading...
Comenteaza