Protestatarul de la Mechel aflat în greva foamei, în stare bună VIDEO

Protestatarul de la Mechel aflat în greva foamei, în stare bună VIDEO
Starea de sănătate a fostului angajat de la Mechel Câmpia Turzii, care s-a aflat în greva foamei timp de trei zile, s-a îmbunătăţit. Gabriel Bucur a luat decizia de a intra în greva foamei din solidaritate cu colegii săi, care nu şi-au primit salariile compensatorii, informează Realitatea TV Cluj.

Bărbatul a intrat în grevă luni după-amiază, dar ieri i s-a făcut rău şi a fost internat la Spitalul din Câmpia Turzii. Protestatarul de la Mechel are o poveste tristă. În urmă cu cinci ani s-a accidentat în fabrică, iar de atunci nu mai vede cu ochiul drept. Între timp a fost concediat, iar acum nu îl mai angajează nimeni, pentru că nu vede cu un ochi. Nu poate primi nici ajutor de boală, culmea!, pentru că vede cu celălalt ochi.

"După probele care s-au recoltat în dimineaţa asta toate au ieşit perfecte, în limite fiziologice, bolnavul este bine, este stabil hemodinamic. Nu are nicio problemă, se alimentează, tensiune bună, glicemie bună, putem să-l externăm fără nicio problemă. A venit la noi cu un disconfort gastric pe care era normal să îl prezinte din cauză că nu s-a alimentat, însă acum este bine", a declarat Tiberiu Videan, directorul Spitalului Municipal Câmpia Turzii.

Comenteaza