Foto Protest pe Piezişă, FOCAR de infecţie cu COVID. Proprietarii de localuri, nemulţumiţi de deciziile autorităţilor

Proprietarii localurilor de pe Strada Piezișă au protestat, vineri seara, împotriva deciziilor autorităţilor locale de a declara zona una de siguranţă specială.

Proprietarii au lipit afișe cu diverse mesaje de protest precum „Colaborare, nu abuzuri!”, „Stop abuzurilor în declarații”, „Am închis, e mai bine?” sau „Piezișă, focar?”.

Amintim că, prefectul de Cluj, Mircea Abrudean, a declarat că strada Piezișă, din Complexul Studențesc Hașdeu, este zonă de siguranță specială. „Strada Piezișă, din păcate, a generat câteva focare în rândul studenților și nu numai. De miercuri, Piezișa este zonă de siguranță specială. Asta înseamnă că avem forțe de ordine numeroase care se vor asigura că nu se mai întâmplă nimic, pentru că acea zonă este foarte limitată fizic, oamenii circulă pe stradă îngrămădiți, tinerii în special și ceilalți care își petrec timpul pe acolo, tereasele sunt foarte mici, nu putem vorbi de distanțare acolo, se îngrămădesc toți la mese, în interior cât au fost deschise nu s-au respectat regulile și am ajuns aici”.

Comenteaza