PROGRAM Revelion 2024 în Cluj-Napoca. Cine cântă în Piața Unirii

PROGRAM Revelion 2024 în Cluj-Napoca. Cine cântă în Piața Unirii

Ultima zi a anului 2023 se anunță plină de evenimente și bucurie în Cluj-Napoca. Pentru Revelion 2024 Primăria Cluj-Napoca a pregătit un program cu artificii, concerte și șampanie. 

Programul festiv va debuta la ora 22:00 în Piața Unirii, cu trupa Ad Libitum Voices urcând pe scenă pentru a încânta publicul. La ora 23:00, atmosfera va fi încălzită de trupa Compact, într-un spectacol muzical care va pregăti trecerea în Noul An.

Marele moment al serii, spectacolul de artificii, este programat să înceapă la miezul nopții, marcând trecerea în anul 2024. Evenimentul va fi o explozie de lumină și culoare, întâmpinând cu entuziasm noul început.

După momentul magic al artificiilor, trupa Royal Avenue va prelua scena de la 00:10, continuând seria de concerte care vor aduce bucurie și ritm în noaptea de Revelion.

Organizat de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, evenimentele sunt parte integrantă a atmosferei magice create de Târgul de Crăciun din oraș. Ajunul Anului Nou va fi ultima ocazie pentru participanți să se bucure de roata panoramică ce oferă priveliști uimitoare asupra târgului, dar și de deliciile gastronomice oferite de cele 75 de căsuțe din Piața Unirii: produse tradiționale, turtă dulce, cozonaci, ceaiuri și vin fiert cu scorțișoară, alături de o varietate bogată de bunătăți de sezon. Această seară de neuitat va aduce laolaltă muzică de excepție, artificii spectaculoase și atmosferă festivă, oferind tuturor o modalitate unică de a marca trecerea într-un nou an plin de speranțe și promisiuni.

Comenteaza