Program culinar cu degustări, lansat vineri la USAMV

Program culinar cu degustări, lansat vineri la USAMV
Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj lansează, vineri, un program de tradiţie culinară cu degustare.

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca în parteneriat cu Slow Food Cluj, Transilvania Fest şi Târgul Internaţional de Agricultură "Agraria" lansează programul Slow Food On Campus.

Potrivit organizatorilor, "Slow Food on Campus" este un program care contribuie la definirea ariilor biodiversităţii, conservării şi păstrării tradiţiilor culinare şi dezvoltării durabile în relaţia cu alimentaţia. El implică specialişti din ţară şi străinătate şi se adresează direct publicului larg.

Lansarea va avea loc vineri de la 12.30-13.00 în holul Institutului de Ştiinţele Vieţii al USAMV.

La eveniment vor participa Rectorul USAMV prof.dr. Doru Pamfil, Primarul Clujului, prof. dr. Sorin Apostu, Indrei Raţiu, reprezentant al Fundaţiei Familiei Raţiu Londra, Pamela Roussos Raţiu, Preşedinte Transilvania Fest şi Corina Mareş, managing partner "Agraria".

Lansarea va fi urmată de degustări de produse.

 

Comenteaza