Produsele meşteşugarilor clujeni poposesc la Zalău

Produsele meşteşugarilor clujeni poposesc la Zalău
Târgul producătorilor și meșteșugarilor clujeni va ajunge între 22 şi 24 aprilie pentru a patra oară în județul Sălaj. Mai precis, pe platoul de marmură din centrul municipiului Zalău.

Târgul va reuni aproximativ 80 de standuri, expozanții fiind mici întreprinzători privați, majoritatea provenind din județele Cluj și Sălaj, dar și invitați speciali din alte zone învecinate.

Vizitatorii acestuia vor avea ocazia să cumpere la preț de producător costume populare, sculpturi în lemn, bijuterii lucrate de mână, produse din carne, lactate, gemuri preparate după rețete tradiționale, miere de albine, ciocolată și prăjituri de casă, sucuri, siropuri naturale, uleiuri presate la rece sau produse pe bază de lavandă.

Pentru cei mici sunt pregătite programe speciale, respectiv un spectacol de magie susținut de artiști clujeni, un atelier de sculptură în fructe și legume, precum și un parc de distracții.

„Odată cu venirea primăverii şi apropierea sfintelor sărbători pascale, seria târgurilor Produs de Cluj a fost reluată cu un nou eveniment dedicat atât degustării şi achiziţionării produselor locale şi tradiţionale de cea mai bună calitate, direct de la producători, cât şi participării la evenimentele cultural-artistice organizate cu acest prilej", a declarat Marius Mînzat, preşedintele CJ Cluj. 

Conform statutului Asociației Produs de Cluj, organizaţie care sprijină micii meseriași și producători, expozanții nu plătesc chirie pentru spațiu sau standuri.

Comenteaza