Primul tronson din cea mai scumpă lucrare din Cluj-Napoca, dat în folosinţă la sfârşitul lunii FOTO / VIDEO

Primul tronson din cea mai scumpă lucrare din Cluj-Napoca, dat în folosinţă la sfârşitul lunii FOTO / VIDEO
Lucrările finale ale tronsonul noii linii de tramvai de pe strada George Bariţiu vor începe mâine seară.

Ultima etapă a lucrărilor la tronsonul liniei de tramvai de pe strada George Bariţiu, reabilitat pe bani europeni, va începe mâine seară la ora 20:00. Muncitorii consorţiului care a câştigat licitaţia vor munci non stop , inclusiv noaptea, pentru a finaliza lucrările la timp. Termenul limită pentru finalizarea tronsonului este 28 septembrie.

Primarul Sorin Apostu a menţionat că după finalizarea lucrărilor de pe Bariţiu, care este o zonă mai aglomerată, vor fi continuate lucrările la primul tronson al liniei de tramvai, cel dintre podul Calvaria şi zona Colina. 

"Pentru a finaliza lucrările la timp, benzile de circulaţie vor fi închise alternativ începând cu ora 20", a mai precizat Apostu. "Am cerut executantului lucrărilor la linia de tramvai ca până la sfârşitul lunii septembrie, când vin studenţii, să fie gata lucrările de strada Bariţiu. Până în prezent s-au efectuat lucrările structură rutieră de bază, în şapte straturi de material, pregătitoare pentru montarea şinelor. Urmează încă patru straturi, două de beton şi două de asfalt" , a precizat Apostu.

Termenul de finalizare a tronsonului de pe strada Bariţiu, care are o lungime de aproximativ 300 metri, este 1 octombrie.

Comenteaza