Foto Primele solicitări pentru intervenții ale ISU Cluj după ploile torențiale de duminică

În urma ploilor torențiale, înregistrate dumincă în mai multe localități din județul Cluj, echipaje ale ISU Cluj au fost chemate să intervină în cazul unor gospodării inundate. 

Echipaje ale ISU Cluj intervin pentru înlăturarea efectelor inundațiilor produse ca urmare a manifestării fenomenelor meteo extreme din ultima oră.

"Am primit o primă solicitare de pe strada Stânjeneilor, unde s-a raportat un garaj inundat. Se deplasează la fața locului o autospecială cu o motopompă.

O altă solicitare a venit din Jucu de Mijloc, unde s-au raportat două gospodării inundate. Se deplasează la fața locului o autospecială cu o motopompă", au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Reamintim că județul Cluj se află sub avertizare meteo de vreme instabilă până luni dimineață, iar în comunele Apahida, Bonțida, Jucu, Căianu, Borșa, Pălatca, precum și în comunele Tritenii de Jos, Frata, Cojocna, Ceanu Mare, Ploscoș, au fost emise mesaje RO-ALERT de Cod Portocaliu de ploi torențiale, vânt, descărcări electrice și grindină.

Comenteaza