Primarul "sadomasochist": cum răspunde sesizărilor primarul din Gherla VIDEO

Primarul
Primarul din Gherla este din ce în ce mai deranjat de sesizările pe care le primeste de la locuitorii oraşului, adica tocmai de la cei care l-au votat în urmă cu trei ani. Glume nesărate, ironii fără perdea sau expresii batjocoritoare, aşa le răspunde edilul celor care posteaza reclamaţii pe site-ul domnuleprimar.ro.

Ovidiu Drăgan spune că ajunge "sadomasochist" daca mai citeşte mult despre câinii fără stăpân din oraş. Ba mai mult, primarul îi numeşte "sărăntoci" pe cei care nu au bani de concedii şi se odihnesc în parcurile pline de mizerie.

Indiferent de sesizare, primarul are răspunsuri cel puţin originale. De exemplu, unei persoane care îi cere să se ocupe de situaţia câinilor fără stăpân, edilul spune că are mâinile legate, iar ca argument suprem, recurge la caracterizări de genul... "sadomasochist".

"Legea nu ne permite aproape nimic în ceea ce priveşte acest subiect în care mai avem de plătit pentru a avea un serviciu de ecarisaj. Ne tot spuneţi ce avem de făcut înainte de a ştii ce NU avem voie să facem. Dumneata crezi că sunt sadomasochist şi trăiesc cu satisfacţie citind nemulţumirile dumneavoastră?", scrie primarul pe domnuleprimar.ro

Un răspuns la fel de ironic a primit şi cineva care i-a atras atenţia primarului cu privire la mizeria dintr-un parc de joacă: "Mi-aţi cerut imposibilul de a păstra curăţenia în părculeţ. Nu cred că eu am făcut mizerie şi nu cred că sunt obligat să strâng toate pungile de seminţe. Zilnic. Dumneavoastră sunteţi săraci şi vă petreceţi concediul de odihnă în părculeţ. Oare noi suntem aşa de bogaţi încât să angajăm numai oameni care să facă curăţenie pentru noi?", răspunde Ovidiu Drăgan.

Doi dintre locuitorii din Gherla, întrebaţi de reporterul REALITATEA TV Cluj, spun că atitudinea primarului nu este normală: "Dacă răspunde aşa nu mi se pare corect. Ar trebui să răspundă cum trebuie să răspundă la un om nevoiaş, care îl întreabă ceva. Fără glume? Fără glume, sigur, fără ironii", spune un gherlean. "Nu mi se pare normal. Să răspundă civilizat, să dea dovadă de solicitudine faţă de cetăţeni, eu aşa consider. Fără glume, fără batjocură? În mod decent, civilizat, categoric, asta e", arată un altul.

Primarul Ovidiu Drăgan a refuzat să comenteze situaţia. El s-a mulţumit să declare că modul în care răspunde sesizărilor ţine de relaţia sa cu cetăţenii şi că, dacă oamenii sunt nemulţumiţi, pot să nu îl mai voteze la următoarele alegeri locale.

(reporter Cosmin OANŢĂ

imagine: Radu ZINCĂ)

Comenteaza