Video Primarul Clujului s-a urcat într-un simulator de accidente

Primarul Clujului s-a urcat într-un simulator de accidente

Primarul Clujului s-a urcat într-un simulator de accidente pentru a atrage atenție despre importanța purtării centurii de siguranță, în cadrul proiectului „Copil iubit la bord”.

"Am participat astăzi la o acțiune din cadrul proiectului „Copil iubit la bord”. Napoca Rally Academy a pus la dispoziția părinților și copiilor un simulator de accidente, scopul acestei acțiuni fiind centrat pe conștientizarea importanței purtării centurii de siguranță. Indiferent cât de scurt este drumul de parcurs cu mașina - pentru a putea preveni vătămarea în cazul unui impact - este imperios necesar ca atât copiii cât și adulții să poarte centură de siguranță", a declarat edilil Emil Boc. 

La evenimentul desfășurat în centrul comercial VIVO au participat agenții de poliție din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj și Poliția Locală a municipiului Cluj-Napoca, pentru a răspunde întrebărilor adresate atât de cei mici, cât și de părinți. Mai multe informații despre prevenție și alte acțiuni similare pe pagina proiectului: https://www.facebook.com/copiilabord.ro/

Comenteaza