Video Primarul Boc, după prima zi de festival: „Niciodată n-au mai fost atât de mulți oameni joia” / Urmează o nebunie

Primarul Boc, după prima zi de festival: „Niciodată n-au mai fost atât de mulți oameni joia” / Urmează o nebunie
| Foto: Facebook.com/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni

UNTOLD, aflat în topul celor mai mari festivaluri din lume, și-a deschis porțile, joi, pentru cea de-a opta ediție. Urmează alte trei zile pline de distracție și voie bună la Cluj-Napoca.

Edilul municipiului Cluj-Napoa, Emil Boc, a fost prezent în prima zi de Untold. Primarul a fost întrebat, la ZIUA LIVE, până la ce oră a stat la festival:

Am stat cât a trebuit. Să nu fac invidioasă lumea, nici supărăcioasă. După voce se simte că m-am culcat mai târziu. O să primesc și eu datele oficiale până la prânz. Cu siguranță, niciodată, în toate edițiile de până acum, nu am avut atât de mulți oameni într-o zi de joi. Eu aproximez că au fost peste 70-80.000 de oameni pe stadion.

Pe de altă parte, a fost bine că spațiile s-au extins. Zona de food a fost mai largă și aeristiă. Calitatea actului artistic a fost absolut excepțională. Nu vreau să imi imaginez ce o să fie în seara asta la Imagine Dragons. Cred că o să fie nebunie. Fiecare și-a făcut treaba pe bucățica lui și totul a fost ordonat, disciplinat.

Per ansamblu, lucrurile sunt de calitate. Evenimentul este sigur, deci nu am observat niciun fel de incident major. A fost o singură sesizare la 112. Deci să fie doar o sesizare la 70-80.000 de oameni, asta spune ceva. În rest, au mai fost contravenții. Este o mobilizare exemplară din partea tuturor celor implicați”, a declarat, la ZIUA LIVE, Emil Boc.

Primarul Clujului a mai spus că zilele de vineri, sâmbâtă și duminică vor fi și mai aglomerate, iar accesul în stadion ar putea fi chiar restricționat la un moment dat.

Comenteaza