Primăria nu-şi asumă răspunderea pentru furturile de pe şantierul abandonat al Sălii Polivalente

Primăria nu-şi asumă răspunderea pentru furturile de pe şantierul abandonat al Sălii Polivalente
Lăsat de izbelişte. Şantierul Sălii Polivalente a rămas pustiu după ce instanţa a invalidat licitaţia organizată de Primărie anul trecut. În acest moment, deşi în construcţie s-au investit milioane de euro, nu se asigură nici măcar paza obiectivului. Sala este ridicată în proporţie de 70% şi urma să fie dată în folosinţă în această primăvară.

Fostul primar al municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, dorea ca lucrările la Sala Polivalentă să fie finalizate până la alegerile locale electorale care cu siguranţă i-ar fi adus un plus de imagine.

Şantierul Sălii Polivalente este părăsit. Muncitorii au plecat, utilajele au fost retrase, iar în momentul de faţă nu există nici măcar pază asigurată. Reprezentanţii Primăriei spun că nu îşi asumă răspunderea pentru eventuale furturi.

"Responsabilitatea păzirii acelui obiectiv îi cade în sarcina constructorului noi intervenim doar după receptionarea lucrărilor iar in ceea ce priveste procesul urmează sa se stabileasca un nou termen si speram din tot sufletul sa ne dea in instanta castig de cauza pentru ca este un obiectiv mult prea important pentru clujeni si este păcat să-l lăsăm de izbelişte", spune reprezentantul Primăriei, Iulia Perşa.

Reprezentanţii societăţii constructoare, Con-A, nu au dorit să comenteze situaţia de la şantierul Sălii Polivalente.

Luna trecută, judecătorii Tribunalului Cluj au stabilit că preţul oferit de CON-A pentru construirea sălii polivalente este de aproximativ două ori mai mic decât cel real şi au anulat licitaţia organizată de primărie.

Reporter: Ana Maria Nedelea
Imagine: Radu Morea/Ersek Lorant

Comenteaza